SKREVET: 21.10.2014 / KLOKKEN: 23:37


Har ikke blogget på år og dag, men kanskje jeg skal starte litt igjen bare for gøy?

Veldig kleint selfie, men jeg har farget håret en del ganger siden sist jeg blogget (klarer aldri å bestemme meg for hvilken farge jeg skal ha). Så har hatt det både lysebrunt, etterhvert med blond ombre før jeg endte opp med å farge det helt mørkt igjen, haha noe jeg sa jeg aldri skulle gjøre en gang til men shit happens. 

Et enda mer kleint selfie, haha men altså slik er håret mitt nå.

 

Har skjedd en god del siden sist jeg blogget da. Har hatt en helt fantastisk sommer, blitt kjent med en del herlige folk og rett å slett hatt det supert! Startet på skolen igjen, men linjevalget ble litt feil så endte med et friår. Det er utrolig kjedelig, så jeg håper jeg får fikset meg en jobb eller noe snart. Alle vennene mine har flyttet, eller har et par igjen her men de fleste har flyttet så er som regel bare sosial i helgene, så livet mitt er egentlig veldig usosialt akkurat nå. Men i helgene skjer det jo en del, da får jeg jo ofte besøk, litt festing og tid med venner. Jeg driver også å øvelseskjører nå, det går utrolig nok helt greit! Siden jeg har så god tid har jeg også funnet ut at jeg kan utnytte dette til å trene, så startet idag med 50 sqouats, 100 på romaskina og noen få situps. Så nå skal jeg jobbe beinhardt med å trene og forandre kostholdet mitt, noe som jeg tror blir vanskelig men det er vel verdt et forsøk.

Kommer nok til å blogge mest om hverdagen, litt foto, kanskje litt trening etterhvert og ja. Om dette går bra å jeg klarer å blogge litt ofte så mulig det blir noen konkurranser også. Føler det er litt kleint å blogge, spesielt her jeg bor menmen får bare prøve likevel.

 

Noen tips til hva jeg kan blogge om?

 

- HannaIsabell

Kategori: Blogg Skrevet:21.10.2014, 23:37Kommentarer

22.10.2014, kl.05:16


SÅ lekker blogg :-) Og så fin du er!!

Isabelle

22.10.2014, kl.08:30


Blogg om stallen🙊💕med kjære mattiiss😍 også kan du blogge om treningene dine, ka du gjor og kor lenge så ser du forskjell om nokken uke eller mnd💗🙌


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits