SKREVET: 22.10.2014 / KLOKKEN: 22:50


Nok en dag med litt trening!

Startet dagen med 55 squats, det er min andre dag i 30 day sqouat challenge. Synes det var en fin måte å komme i gang med trening på! Legger med et bilde, hvis noen av dere som leser dette har lyst til å gjøre det samme.

 

Så hadde jeg litt pause fra trening, å dro i stallen å gjorde litt stallarbeid. Så var det bare å dra hjem å skifte, for jeg hadde nemlig fått med meg ei venninne til å dra på treningssenteret å trene med meg. Vi gikk dit sammen, før vi trente i en liten time. Startet ikke så brått, men syklet halve økten ca, løftet noen små vekter, trente beina og magemusklene i forskjellige treningsapparater. Det var kjempe gøy å endelig få dratt dit, liker ikke å dra alene så var kjempe koselig å få med ei venninne. Vi kommer vel til å dra dit en del sammen framover, så det blir veldig gøy!

 

Når jeg kom hjem hadde mamma fikset kylling salat til middag, så da fikk jeg endelig spist litt og slappet av. Resten av kvelden har jeg bare slappet av med hundene, å sett litt tv. Nå er jeg dødssliten så kjenner det blir utrolig godt å legge seg! Spiste litt for lite idag, så hodet verker skikkelig så det er utrolig viktig å få spist nok når man trener!Nå skal jeg endelig legge meg, så skal jeg på kjøretime imorgen før en ny treningsøkt! gleder meg!

 

Hva har du gjort idag?

Trener du? evt hvor ofte?

 

- HannaIsabell

Kategori: Blogg Skrevet:22.10.2014, 22:50Kommentarer

23.10.2014, kl.06:40


SÅ flink du er :-) STÅ PÅ! Det er så deilig med trening og et bra kosthold!!

23.10.2014, kl.21:51


thebuttjourney: Tusen hjertelig takk! kjenner kroppen min har hatt det mye bedre de siste dagene etter jeg bare har spist sunt og trent :)


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits